I-CON projekt – tavaszi disszeminációs események

A 2016-ban indult, élelmiszeriparra fókuszáló I-CON projektünk májusban véget ér. Az elmúlt három év során a partnerség olyan problémák megoldására fókuszált, amelyek ágazatokon átívelő kompetenciák összekapcsolásával növelik az élelmiszeripari KKV-k versenyképességét.

A DDRIÜ Nonprofit Kft. célul tűzte ki, hogy a projekt keretében létrejött eredményeket minél szélesebb körben kommunikálja a projekt célcsoportjai, a KKV-k és döntéshozók felé. Ennek érdekében április folyamán hat kisebb workshopot rendeztünk négy városban (Budapest, Pécs, Kaposvár, Szekszárd), amely elsősorban döntéshozóknak, kutatóknak, iparági szakembereknek szólt, illetve egy nagyobbat Kaposváron, amelyen KKV-k képviselői vettek részt. Ez utóbbi eseménynek a Fino-Food Kft. által üzemeltetett Gasztrotéka adott otthont.
 

 

Az I-CON projektről, annak hivatalos honlapján találnak bővebb információkat.