Élelmiszeripari akadémia: gyakorlatorientált képzés a mechatronika, élelmiszer biztonság- és minőség, valamint élelmiszer dizájn témakörökben.

A Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség munkatársai és hazai élelmiszeripari szakértői három napos képzésen vesznek részt Treviso-ban 2018 március 20-22. között. Az élelmiszeripari akadémia címet viselő rendezvény olyan tudás és gyakorlat átadását célozza meg, amelynek segítségével a képzésen résztvevő magyar szakemberek a dél-dunántúli élelmiszeripari vállalkozások működésében felmerülő problémák megoldásában tudnak segítséget nyújtani. A treviso-i képzést követően erre a tanácsadásra 2018 tavaszán kerül sor régiónkban.

Az I-CON Interreg Central Europe projekt keretében megvalósuló élelmiszeripari akadémiához az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam nyújt társfinanszírozást.